Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας (Ε.Ι.Π.Δ) είναι ένας ελληνικός επιστημονικός μη κυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2017 και αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό φορέα έρευνας, μελέτης και διάδοσης της Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Ελλάδα. Η δράση του Iνστιτούτου αναπτύσσεται σε συνεργασία με ιδιωτικούς ή και δημόσιους κυβερνητικούς φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιστημονικά ινστιτούτα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως μόνιμοι συνεργάτες του Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό του πελάτη, διευθετώντας όλα τα ψηφιακά ζητήματα για λογαριασμό του.

Χώρα: Ελλάδα
Ιστότοπος: http://helleniculturaldiplomacy.com/

Κατηγορία:
Παροχές: ,

Έχετε απορίες;

απαντάμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις…

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την τιμή της δημιουργίας μίας ιστοσελίδας. Μπορούμε να σας δημιουργήσουμε μία αξιοπρεπή ιστοσελίδα με μόλις 300€, όπως επίσης και με 5.000€, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και με την πολυπλοκότητα του Project σας.

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί το σύνολο πολλών σημαντικών λειτουργιών και παραμέτρων που βρίσκονται από πίσω. Η εταιρεία μας κατασκευάζει e-Shop από 1.000€ και φυσικά το κόστος μπορεί να ξεπεράσει τα 10.000€ αν πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό και πολύπλοκο Project. Όλα περιλαμβάνουν τις απαραίτητες διασυνδέσεις, όπως: ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές, έκδοση voucher για courier με παρακολούθηση αποστολής, social media, email marketing, κλπ.).

Αν πρόκειται για ιστοσελίδα, θα χρειαστούμε από εσάς τα κείμενα και τα πολυμέσα (εικόνες, βίντεο, κλπ.) που θα περιλαμβάνει κάθε ενότητα της ιστοσελίδας σας. Η εταιρεία μας μπορεί να συμβάλλει στην συγγραφή των κατάλληλων, αντιπροσωπευτικών κειμένων. Αν πρόκειται για e-Shop, πέρα από κείμενα και πολυμέσα θα χρειαστούμε και τα προϊόντα σας, για τα οποία θα προηγηθεί μία λεπτομερής μελέτη.

Η συνεργασία μας δεν σταματά ποτέ, εκτός αν μας το ζητήσετε. Σε όλους μας τους πελάτες παρέχουμε δωρεάν αναβαθμίσεις των ιστοσελίδων/e-Shop τους, καθώς επίσης και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Ανάλογα με τους πόρους που απαιτεί το Project σας, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ των 100€ και σε πολύ απαιτητικά Projects μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000€ σε πιο προσωποποιημένες λύσεις ιστοφιλοξενίας, όπως το VPS Hosting.

Η BrandaLAB καλύπτει όλο το φάσμα του Web Design και του Digital Marketing παρέχοντάς υπηρεσίες όπως:

  • Δημιουργία ιστοσελίδων
  • Κατασκευή Ηλ. Καταστημάτων
  • Διαφημίσεις σε Social Media
  • Διαφημίσεις στην Google και το YouTube
  • Διαχείριση Social Media
  • Branding
  • SEO

ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

Αποκτήστε ιστοσελίδα σήμερα…


Newsletter

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία της εταιρείας μας

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.