Επικοινωνήστε

με την ομάδα μας…

Μοιραστείτε τους στόχους σας, ξέρουμε να ακούμε….

Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, έτοιμη να αφουγκραστεί τους στόχους και τις ανησυχίες σας. Αφού εξετάσουμε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους, θα σας παραθέσουμε με σειρά τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να πετύχουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διεύθυνση

Στρατηγού Νικ. Πλαστήρα, Γιαννιτσά, 58100

Τηλέφωνο

Τηλ: (+30) 698-8135-055 – 698-1425-119

Ηλ. Ταχυδρομείο (Email)

info@brandalab.com

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ

160619347000

Ώρες επικοινωνίας

Καθημερινά 09:00 – 17:00


Έχετε απορίες;

Απαντάμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις…

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την τιμή της δημιουργίας μίας ιστοσελίδας. Μπορούμε να σας δημιουργήσουμε μία αξιοπρεπή ιστοσελίδα με μόλις 300€, όπως επίσης και με 5.000€, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και με την πολυπλοκότητα του Project σας.

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί το σύνολο πολλών σημαντικών λειτουργιών και παραμέτρων που βρίσκονται από πίσω. Η εταιρεία μας κατασκευάζει e-Shop από 1.000€ και φυσικά το κόστος μπορεί να ξεπεράσει τα 10.000€ αν πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό και πολύπλοκο Project. Όλα περιλαμβάνουν τις απαραίτητες διασυνδέσεις, όπως: ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές, έκδοση voucher για courier με παρακολούθηση αποστολής, social media, email marketing, κλπ.).

Αν πρόκειται για ιστοσελίδα, θα χρειαστούμε από εσάς τα κείμενα και τα πολυμέσα (εικόνες, βίντεο, κλπ.) που θα περιλαμβάνει κάθε ενότητα της ιστοσελίδας σας. Η εταιρεία μας μπορεί να συμβάλλει στην συγγραφή των κατάλληλων, αντιπροσωπευτικών κειμένων. Αν πρόκειται για e-Shop, πέρα από κείμενα και πολυμέσα θα χρειαστούμε και τα προϊόντα σας, για τα οποία θα προηγηθεί μία λεπτομερής μελέτη.

Η συνεργασία μας δεν σταματά ποτέ, εκτός αν μας το ζητήσετε. Σε όλους μας τους πελάτες παρέχουμε δωρεάν αναβαθμίσεις των ιστοσελίδων/e-Shop τους, καθώς επίσης και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Ανάλογα με τους πόρους που απαιτεί το Project σας, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ των 100€ και σε πολύ απαιτητικά Projects μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000€ σε πιο προσωποποιημένες λύσεις ιστοφιλοξενίας, όπως το VPS Hosting.

Φυσικά! Οποτεδήποτε κι αν θελήσετε να αλλάξετε πάροχο, είμαστε στη διάθεσή σας να συμβάλλουμε στην ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όπως θα δείτε και με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, το κόστος ενός Domain Name κυμαίνεται μεταξύ των 15€ έως και 40€ ετησίως.

Η BrandaLAB καλύπτει όλο το φάσμα του Web Design και του Digital Marketing παρέχοντάς υπηρεσίες όπως:

  • Δημιουργία ιστοσελίδων
  • Κατασκευή Ηλ. Καταστημάτων
  • Διαφημίσεις σε Social Media
  • Διαφημίσεις στην Google και το YouTube
  • Διαχείριση Social Media
  • Branding
  • SEO

Newsletter

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία της εταιρείας μας

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.