Δημιουργία

Ιστοσελίδων

Web Design

Επαγγελματική ιστοσελίδα

Βοηθάμε επιχειρήσεις να αποκτήσουν επαγγελματική υπόσταση και να διευρύνουν τον ορίζοντά τους.

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο του Web Design, έχουμε μια εξατομικευμένη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος του έργου, με προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων που αντανακλά στις απαιτήσεις σας.

Κάθε ιστότοπος σχεδιάζεται προσεκτικά από την έμπειρη ομάδα μας και αυτό μας καθιστά μία εξαιρετικά ευέλικτη και οργανωμένη εταιρεία, έτοιμη να αναλάβει έργα, ανεξαρτήτως μεγέθους και όγκου.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Γνωρίζουμε πως να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας, προσθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία και μοναδικό σχεδιασμό.
  • Κάθε ιστότοπος που δημιουργούμε λειτουργεί απρόσκοπτα σε φορητές συσκευές, χάρη στην κωδικοποίηση και τις τεχνολογίες σχεδιασμού.
  • Λαμβάνουμε υπόψη το ταξίδι και τη διεπαφή των χρηστών, και δημιουργούμε βελτιστοποιημένη πλοήγηση που τους καθοδηγεί εκεί που επιθυμείτε.
  • Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να γνωρίζετε το κοινό σας, καθώς και το πως αυτό συμπεριφέρεται κατά την παραμονή του.

Δεν δημιουργούμε απλά…
κατακτούμε κορυφές!

Μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού, της πολυετής εμπειρίας μας, της στρατηγικής και της εξατομικευμένης έρευνας, έχουμε τις απαιτούμενες δεξιότητες και εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας.

Διαδικασία υλοποίησης

Κάντε το πρώτο βήμα, σήμερα!

Εφόσον έχετε φτάσει ως εδώ, είναι βέβαιο πως έχετε κατανοήσει την σημαντικότητα της διαδικτυακής παρουσίας και κατ’ επέκταση την ανάγκη για εξωστρέφεια της επιχείρησής σας. Κάντε το πρώτο βήμα επικοινωνώντας μαζί μας και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί του ψηφιακό σας αποτύπωμα, κατακτώντας μία θέση στην κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου σας.

Μόλις λάβουμε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα μας στείλετε θα ορίσουμε το συντομότερο ημέρα και ώρα που σας βολεύει, ώστε να πραγματοποιηθεί μία τηλεδιάσκεψη ή διά ζώσης συνάντηση, προκειμένου να μας περιγράψετε τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Κάθε νέα μας συνεργασία, χτίζετε βάσει της εταιρικής ταυτότητας, των αναγκών, των στόχων και του οράματος του πελάτη. Αφού σας ακούσουμε προσεκτικά και έχοντας καταγράψει τις ανάγκες σας, θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για το εκτιμώμενο χρονικό διάστημα που απαιτείται ως προς την υλοποίηση του Project σας, για το υλικό που θα χρειαστούμε από πλευράς σας και φυσικά για το συνολικό κόστος.

Έχοντας μελετήσει λεπτομερώς τις απαιτήσεις σας και λαμβάνοντας το υλικό σας, ξεκινάει το δημιουργικό ταξίδι της ιστοσελίδας σας, το οποίο βασίζετε στις ανάγκες, το ύφος και τα βαθιά πιστεύω της επιχείρησής σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία της ιστοσελίδας σας, επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας παρουσιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα. Εδώ ξεκινάει μία διαδικασία “έγκρισης”, κατά την οποία θα μπορείτε να μας επισημάνετε τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε να λάβουν χώρα, ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Εφόσον ολοκληρωθεί και το στάδιο των τροποποιήσεων και συμφωνήσουμε πως όλα έχουν δημιουργηθεί βάσει της δικής σας ταυτότητας, προχωράμε στο τελικό στάδιο όπου η ιστοσελίδα σας θα δημοσιευτεί. Αναλαμβάνουμε την καταχώρισή της στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, κλπ.), πιστοποιούμε και βελτιστοποιούμε την επαγγελματική σας παρουσία στους χάρτες και στο Google my Business και το διαδικτυακό σας ταξίδι ξεκινάει!

Newsletter

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία της εταιρείας μας

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.