Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της BrandaLAB

Είμαστε μια ομάδα παθιασμένων ανθρώπων με αγάπη και ενθουσιασμό στο να βοηθάμε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν το δικό τους ψηφιακό αποτύπωμα, ως προς την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Έχετε ένα όραμα... ας το κάνουμε μαζί πραγματικότητα.

Σε αντίθεση με μεγάλες εταιρείες Ψηφιακού Marketing στην Ελλάδα, δεν κυνηγάμε γίγαντες. Η αγνή συνεργασία βρίσκεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

Ποιοι είμαστε;

Η BrandaLAB δημιουργήθηκε με την πεποίθηση ότι το μικρό μπορεί επίσης να είναι ισχυρό και η λήψη μικρών συνεπών βημάτων είναι η συνταγή που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Το μυστικό πίσω από τις στρατηγικές μας δεν είναι καθόλου μυστικιστικό. Στην πραγματικότητα, είμαστε υπερήφανοι που η εργασία μας βασίζεται στα δεδομένα και επικεντρώνεται στον άνθρωπο.

Γνωρίζουμε ότι τα επιτεύγματά μας σε όλα τα επίπεδα, υπάρχουν γιατί λειτουργούμε ως συνεπής προέκταση της δικής σας ομάδας.

Είμαστε κάτι παραπάνω από Digital Marketers.

Είμαστε ομάδα! Γνωρίζοντας την επιχείρησή σας, κατανοώντας το κοινό σας και αυτό που πραγματικά έχει σημασία και για τους δυο μας, θα επιτύχουμε τους επιθυμητούς στόχους που θέτουμε.

Οι αξίες μας

Ο πυρήνας

Η αποστολή μας είναι η επιτυχία σας...

...και δεν σταματάμε να σας υποστηρίζουμε μέχρι να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Οι υπηρεσίες μας

Web Development

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Facebook & Google Ads

Διαχείριση Διαφημιστικής Εκστρατείας

E-Commerce

Κατασκευή E-Shop

Social Media

Διαχείριση Διαδικτυακών Λογαριασμών

SEO

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Graphics

Επιμέλεια Εταιρικού Branding

Kosmas Giavasis (BrandaLAB)
Kosmas Giavasis (BrandaLAB)
2022-03-11
Αξιόλογη ομάδα συνεργαστήκαμε άψογα
Grigoris Lioliopoulos
Grigoris Lioliopoulos
2022-03-10
Σοφια Αρβανιτιδου
Σοφια Αρβανιτιδου
2022-02-01
Thank you for your Services! Fast response and a good website quality.
Alex Stoica
Alex Stoica
2022-01-15

Γιατί να μας επιλέξετε;

Διαφάνεια

Πιστεύουμε σε ανοιχτές και ειλικρινείς σχέσεις με όλους τους συνεργάτες μας. Παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις με ίση προσοχή στους λόγους πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας, καθώς και σε οποιεσδήποτε περιοχές που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Θα γνωρίζετε ακριβώς σε τι ξοδεύουμε τις ώρες σας και πού πηγαίνουν τα χρήματά σας - γιατί γνωρίζουμε πως μια μικρή επιχείρηση δεν αναπτύσσεται σε δέντρα.

Πρόληψη

Αν και αποτελούμε μία από τις κορυφαίες εταιρείες Digital Marketing στην Ελλάδα, προτεραιότητά μας είναι πάντα η ανάπτυξη και τα επιτεύγματα της επιχείρησής σας. Γι 'αυτό δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Θα σας ανατεθεί ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού, ο οποίος θα επιλεγεί από τους ειδικούς μας με βάση τις απαιτήσεις σας. Θα είναι η κινητήρια δύναμη που θα στρατηγικοποιεί και θα τροφοδοτεί τις καμπάνιες σας σε καθημερινή βάση και μήνα σε μήνα.

Οικονομία

Το να έχεις προσιτές τιμές είναι απολύτως σχετικό και οι διαφορές κόστους μεταξύ εταιρειών μπορούν να κάνουν τη διαφορά για μια μικρή επιχείρηση. Ανεξάρτητα από τους πόρους με τους οποίους συνεργάζεστε, οι ειδικοί μας μπορούν να κάνουν τα χρήματά σας να δουλέψουν σκληρά για εσάς, αποτρέποντας τη σπατάλη διαφημιστικών δαπανών και συμβουλεύοντας για τις πιο αποτελεσματικές, αποδοτικές ροές πωλήσεων. Αλλά επίσης, εργαζόμαστε σκληρά για εσάς, καθώς η προληπτική μας φύση προβλέπει όσα χρειάζεστε, χωρίς να αδειάσετε τα ταμεία σας.

Ευελιξία

Οι εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ στην Ελλάδα θα σας πουν ότι έχουν εμμονή με τις τάσεις. Αλλά οι τάσεις είναι σημαντικές μόνο εάν είναι σχετικές. Στην BrandaLAB, επειδή είμαστε ο συνεργάτης σας και είμαστε ενωμένοι, έχουμε εμμονή με την επιχείρησή σας. Μας οδηγεί η επιτυχία, η προσαρμογή καμπανιών και οι δημιουργικές ιδέες ανάλογα. Έτσι, εάν σας συμφέρει να αλλάξετε ταχύτητα για να επωφεληθείτε από βασικές ημερομηνίες ηλεκτρονικού εμπορίου ή να κάνετε μια νέα πλατφόρμα, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε στρατηγικό και να το υλοποιήσουμε.

Αφιερωνόμαστε στους στόχους μας.

Αν είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με μία εταιρεία που προσηλώνεται στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μας ενημερώσετε.